Hétfő-Vasárnap: 10:00-18:00 +36 28 / kattintson

Jegyvásárlás

HU EN
Királyi Kastély

Jegyvásárlás

Program


Modern Art Orchestra koncert

Modern Art Orchestra koncert

Az immár tizedik éve működő Modern Art Orchestra a 2016/2017-es szezonban is, az együttes alapító gondolataihoz híven kívánja folytatni az alapvetően a korábbi évek mintájára szervezett és a visszajelzések alapján sikeres tevékenységét: a kortárs magyar klasszikus zene, a dzsesszmuzsika, és e két műfaj kapcsolatának bemutatását, népszerűsítését, valamint új zenekari darabok születésének inspirálását tűzve ki célul.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 6. vasárnap, 19:00

A zenekar, alapítása óta kizárólag kortárs zenei repertoárral rendelkezik, amely esztendőről esztendőre növekszik, köszönhetően elsősorban a Modern Art Orchestra körül tevékenykedő szerzőknek, akik az együttes létezését is elegendő inspirációnak érzik a komponáláshoz. A kortárs zenei műhelyként működő együttes példa értékű tevékenységet folytat, hiszen fennállása óta már több mint huszonöt órányi olyan új kompozíció született meg, ami kifejezetten a Modern Art Orchestra számára íródott. Ez a minden túlzás nélkül rekordnak mondható adat nem csupán statisztika, de az együttes kiemelkedő alkotó- és inspiráló tevékenységét is kellőképpen illusztrálja.

Saját szervezésű hangversenyeken, fesztiválokon, kiemelt rendezvényeken és más fellépéseken túl, az elmúlt évekhez hasonlóan idén is több, párhuzamosan zajló, havi rendszerességű koncertsorozattal vagyunk jelen a magyar kortárs zenei életben.

Fontosnak tartjuk, hogy napjaink kiváló magyar zeneszerzői teret kaphassanak az érvényesüléshez, és a Modern Art Orchestra kiemelkedő tudású, elkötelezett zenészeinek tolmácsolásában kortárs szerzeményeik eljuthassanak az érdeklődő, koncertszerető közönséghez.

A Modern Art Orchestra tíz éves pályafutása alatt számos kiváló koncertet adhatott már a világ különböző pontjain, színpadain. Repertoárunkban fellelhetők a jazztörténelem nagyjainak remekművei, a magyarországi klasszikus és kortárs művek legjobbjai.

 A gödöllői koncert során a zenekar tehetséges zeneszerzőinek műveiből készülünk egy csodálatos válogatással, mely méltón mutatja be zenekarunk munkásságát. 

Ajánló


Lázár Ervin mesejátéka a Gödöllői Királyi Kastély Barokk Színházában 2024. március 31.,11.00, május 19., 11.00 és június.08.,11.00

Egérjáték - Faludi Ildikó – Reményi Márton: Herceg Egérváry Elemér naplója felhasználásával

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Hírlevél feliratkozás - aktuális programkínálatunk

Kövessen bennünket a közösségi médiában!

Nyitvatartás

H-V: 10:00 - 18:00


Kapcsolat

Telefonszám: +36 28 / kattintson
E-mail cím: kattintson

              Sisi  European Royal Residences